Een impressie van onze collectie, sfeer in de winkel, weetjes en allerlei…

***
WONDERLIJKE WONDERWINKEL
TOT ONTROERING TOE

De verfklanten van voorheen die naar La PéCule BODYWEAR blijven komen zijn niet op één hand te tellen, zelfs niet op twee. Daarbij te bedenken dat soms ‘tig’ van deze winkels voorbij gereden worden, oftewel: dat klanten van wat verder weg blijven komen en soms zelfs van nóg verder (o.a. Noord-Brabant, België). Hoe leuk, maar ook vertrouwenwekkend is dat? Het geeft mij goede moede om de laatste fase van mijn werkzaam leven door te komen en geloof me: ik doe het graag en met liefde…

***

***

***

***

Op de laarzen na allemaal items uit de winkel.
inclusief Ten Cate Secrets- en Triumph – lingerie.

***

***
LA PÉCULE NIEUWE STYLE

***

Zomer 2018, voor Corona.

***

CORONA – V.I.P.-ROOM

***


Sinds begin mei 2020 was dit de actuele Corona-situatie:
een plexiglas scherm boven een deel van de toonbank.

***

GEWIJZIGDE BESTEMMING

De Triumph-collectie is in mei 2020 verplaatst naar het voorste deel van de winkel. Het achterste deel, de V.I.P.-Room, biedt nu ruimte voor een fatsoenlijk kantoor. Hier vertoef ik heel wat uren, met name als het in de winkel stilletjes is. Het is ook een nog sfeervollere ruimte geworden om bezoek en vertegenwoordigers te ontvangen. Eindelijk wég uit het eerdere ‘kantoortje’: een piepklein hoekje in geklemd tussen muren en kasten.

***

Even terug in de tijd
OFFICIËLE OPENING

***

***
Zonder de hulp van m’n mams en bonusvader Tom was het me niet gelukt,
zelfs nauwelijks om te ‘surviven’.
DANKBAAR!
R.I.P. lieve Tom… (17-11-2020).
Mijn mams:
“Te snel voor een goed afscheid…”.
Ik tegen mijn mams:
“Vergetelheid kan ook een Blessing zijn”
en dan knikt ze even…

***

Toen de jaarlijkse Braderie hier in de straat nog gewoon was:
de Braderiehulp dochter Angelique en nicht Anneliek.

***

KOOPJESHOEK & BADMODE

Door de verdwenen KIDS-collectie en de HERENHOEK zal nog meer ruimte voor de damescollectie ontstaan. Da’s mooi want juist in de voormalige herenpassage, bij binnenkomst aan de rechterkant, hangen tegenwoordig vaak SALE-items. Oftewel, is spontaan een KoopjesHoek ontstaan. Behalve van medio maart t/m september. Dan is dit een ideale ‘etalage’ voor de TC WOW Badmode-collectie.

***

***

LAAGDREMPELIG & BETAALBAAR

Ondanks dat winkel enige style en klasse uitstraalt hopen we dat de drempel voor alle leeftijden laag en voor veel portemonnees haalbaar is. Ja, we kozen voor gerenommeerde merken, die met hun tijd mee zijn gegaan. Dat houdt in dat we kwaliteit leveren voor een in verhouding betaalbare prijs. Dat.

***
UP TO DATE BLIJVEN?
***

Als je het leuk vind om de ontwikkelingen te volgen kan dat via bijna dagelijkse berichten op FACEBOOK (aanrader) en via de actuele Columns – Blogs in de hoofdmenubalk. Daar vind je ook de webshop waarin een groot deel van de collectie geëtaleerd is. Zo kun je je thuis oriënteren en in de winkel komen shoppen. Als je verder weg woont bestel je via de webshop en laat je een zorgvuldig & gezellig verzorgd pakket bij je thuis bezorgen!

***
Weet Je Welkom bij La PéCule nieuwe style!


At Your Service!
***