Merkkeuze

Er is heel bewust voor gerenommeerde merken in de BODYWEAR-collectie gekozen. Voor degelijkheid en kwaliteit in trendy uitvoeringen.
Daar is ZETEX er één van. ZETEX biedt Pastunette, Pastunette Deluxe, Pastunette voor Men, Pastunette Beachwear en het jeugdige merk Rebelle. Het uitpakken van de vracht is alleen al een genot om te doen…

***
Pastunette ouderwets?

Misschien denk je bij Pastunette aan de ouderwetse, huidkleurige korsetten?
Deze zijn voor dames die deze nog graag dragen nog (bij ons, via Triumph) leverbaar, maar Pastunette biedt anno nu véél meer!
Wat van oudsher gebléven is zijn de uitstekende kwaliteit, prima pasvorm, mooie materialen en dito afwerking. Dit vind je terug in de superzachte huispakken, pyjama’s en ochtendjassen voor dames en heren en nachtjaponnen in wat klassiekere modellen tot en met maat 52 (het kàn groter).

***

Rebelle?
Jeugdig!

Voor jongeren de wat ouderen met een ‘jeugdige geest’, biedt Rebelle reuze leuke keuze.
Rebelle is een een verrijking voor de collectie nachtmode en zomer-/ strandmode! Trendy pyjama’s en nachthemden, huispakken blijken geliefd te zijn voor behaaglijk thuis chillen op de bank.

Pastunette en Rebelle Beachwear en Nightwear (onder rechts)

***
Mannen

Ook voor mannen biedt Pastunette mooie kwaliteits- pyjama’s en ochtend-/ badjassen.


Bij binnenkomst gelijk de mannenhoek met ochtendjassen, pyjama’s en shortama’s van Pastunette for Men, Robson
en Ten Cate underwear

***
SuperService

Voor alle merken BODYWEAR biedt La PéCule SuperService.
Sowieso, maar ook in geval van nood kun je terecht. Stel, een naaste is onverwacht patiënt, een ziekenhuisopname bijvoorbeeld?
Ik kan niet waterdicht garanderen dat het ten alle tijde mogelijk is, maar in principe kun je in voorkomende situaties ook buiten de reguliere openingstijden terecht voor het nodige ondergoed, pyjama’s, nachthemden, ochtendjassen. Schroom dan niet om de telefoon een paar keer achter elkaar over te laten gaan.

Wanneer mogelijk zal ik je zeker van dienst proberen te zijn,
Pauline.

At your service!