Ten Cate

‘Een echt familiebedrijf’

In 1952 begon Loets ten Cate in Geesteren een klein textielbedrijf met een grote missie: “kwaliteit voor iedereen”. Midden in het hart van de Nederlandse textielindustrie bouwde Loets samen met de inwoners van Geesteren een bijzonder bedrijf op. Gestoeld op hard werk, technische innovaties en ouderwetse betrouwbaarheid. Met een breed assortiment ondergoed voor de hele familie, groeide ten Cate snel uit tot een Nederlands icoon en een van de meest geliefde merken van ons land.

Ook nu, 65 jaar nadat Loets de deuren opende van zijn bedrijf, staan onze producten nog altijd voor de beste kwaliteit. En zelfs nu we geen familiebedrijf meer zijn, zien we onszelf nog wel als een echt familiebedrijf. Met hoogwaardige producten die goed zijn en goed blijven. En aandacht voor alle mensen met wie we werken.’

Ook het merk Ten Cate is DUS zo’n heerlijke kwaliteitsklassieker die met de tijd is meegegaan.
Het katoenen basic-ondergoed voor zowel dames-, heren als kinderen blijkt tot mijn verrassing nog steeds bij mensen ingeburgerd te zijn. Dorpsgenoten zijn er content mee dat ze niet meer naar elders hoeven voor hun favoriete ondergoed. Tja, als je bekend bent met het merk wéét je dat het goed is en ook tijdens het dragen en na vaak wassen mooi blijft. Bovendien is het draagcomfort uitstekend. Tegenwoordig biedt Ten Cate ook trendy kleuren, maar zwart en wit blijven geijkte bestsellers.

Dames

Voor dames zijn er de katoenen 3-packs undewear in 5 verschillende modellen met bijpassende hemden in wit en zwart.

Daarnaast is er een wat luxere trendy serie waarin viscose is verwerkt. Drie modellen slips met bijpassende hemdjes en hemden die door hun structuur mooi naadloos ogen onder gladde en strakkere kleding. Naast zwart in de trendy kleuren perzik en taupe.

BH’s

De Ten Cate BH’s zijn zeer comfortabel, bieden steun en lichte push up. Ze vormen een mooi geheel met het Ten Cate ondergoed, ook qua kleuren. Tot en met D-cup. Voor grote maten gaan we naar het achterste deel van de winkel: de Triumph-collectie.

Tieners

Wij volwassen dames weten er vast nog wel iets van: ons eerste bh-tje. Toch?
Naast de gangbare en grotere maten sla ik deze doelgroep niet over. Dat vond ik nou zó leuk om ook aan de collectie toe te voegen!
Vanaf maat je A75 😉
Tieners zijn welkom, alleen, met een vriendin of gezellig samen met hun moeder. Er zijn twee paskamers voor pas-privacy en veel grote passpiegels.

Corrigerend

Ook aan de de vraag naar corrigerende onderjurkjes is voldaan. Vooralsnog in twee modellen in zwart verkrijgbaar.

 

***
Ten Cate underwear voor Heren

Op de band het hertenlogo van Ten Cate

Ten Cate is ook sterk in underwear voor heren.
Stoere boxers/ shorts in wit, zwart en denim. Singlets/ hemden en t-shirts in wit en zwart. Voor de t-shirts is er keuze tussen een ronde hals en een v-neck. Zelfs de traditionele gulp ontbreekt niet in het assortiment, maar dan níet de ouderwetse ‘blubbergulponderbroek’ maar in een trendy boxeruitvoering. Dit model alleen in wit. Het mannenondergoed gaat tot en met maat 2 x XL.

***
Aantrekkelijke acties

Ten Cate biedt een paar keer per jaar een aantrekkelijke actie. Reden om de link ‘Columns’ op deze website en/ of de Facebookpagina van La PéCule te volgen. Door gewoon af en toe ‘binnen te waaien’ in de winkel blijf je natuurlijk het meest up to date. Welkom!

***
SuperService

Voor alle merken BODYWEAR biedt La PéCule SuperService.
Sowieso, maar ook in geval van nood kun je terecht. Stel, een naaste is onverwacht patiënt, een ziekenhuisopname bijvoorbeeld?
Ik kan niet waterdicht garanderen dat het ten alle tijde mogelijk is, maar in principe kun je in voorkomende situaties ook buiten de reguliere openingstijden terecht voor het nodige ondergoed, pyjama’s, nachthemden, ochtendjassen. Schroom dan niet om de telefoon een paar keer achter elkaar over te laten gaan.

Wanneer mogelijk zal ik je zeker van dienst proberen te zijn,
Pauline.

At your service!