Internationale allure

Op het moment dat ik het hoofdkantoor van Triumph voor de eerste keer aan de telefoon had en een drie talen keuzemenu voorgeschoteld kreeg besefte ik des te meer dat Triumph een klassieker is met internationale allure. Mede daarom gaf het mij een goed gevoel dat er een afspraak met een vertegenwoordiger in mijn agenda gepland stond. De ‘Triumph-meneer’ bleek een aimabele man te zijn met wie het aangenaam zaken doen is.

***
De collectie

De Triumph-collectie vind je in het achterste deel van de winkel. Lingerie in allerlei soorten en maten, grote maten ook tot en met maat 100F. Het kàn in sommige modellen groter. Ook hier heb ik als basis de keuze gemaakt voor de kleuren zwart, wit, huid, zalm en ivoor. Naast de bekende maximizers biedt Triumph ook minimizers, een uitkomst voor dames die juist een maatje mínder willen in plaats van meer.


***
Boddy comeback

Bh’s met beugel en zonder, de klassiekers van katoen, padded modellen met wat subtiel kant en kanten lingerie-setjes. Waar ik mij persoonlijk sterk voor wil maken is de comeback van de boddy. Zowel in een wat degelijkere als wat meer sexy uitvoering. De eerste hangen al, in zwart en huidkleur.

***
Triumph klassiekers

De afgelopen maanden heb ik mij verdiept in waar vraag naar is. La PéCule heeft nogal wat klantjes die in de zorg werken. Van hen vernam ik dat er niet alleen vraag is naar nachtmode die makkelijk aan en uit gaat met knoopjes (Pastunette), maar ook naar de klassieke modellen bh’s: de Doreen en de Elegant Cotton (zonder beugel).

Ook korsetten. Deze schijnen nauwelijks meer verkrijgbaar te zijn, maar bij La PéCule nu wel. Dit is geen artikel waar ik een serie van weg kan hangen, maar maten kunnen besteld worden om ook de dames op leeftijd met klassieke wensen van dienst te zijn.

Triumph klassiekers zijn anno nu nog trendy
Ook de Ladyform Soft minimizer (midden) is een mooi en gewild model voor de grotere bustes

***
Levering

Net als bij Pastunette en Ten Cate wordt adequaat geleverd.  Zeker bij het opstarten van La PéCule BODYWEAR was dit zeer welkom. In de praktijk blijkt de snelle levring ook voor klanten die een speciale maat dragen of een maat nodig hebben die net niet meer op voorraad is ook efficiënt te werken.

Als ik iets doe, doe ik dat góed. Zo goed als mogelijk. Dat wil zeggen: streven naar een representatieve winkel waarin wat te kiezen is, met pas-faciliteiten en ruimte voor een kopje koffie als wat langer gepast of even gewacht moet worden.

De collectie zal moeten groeien. Ik doe mijn hartstikke best, maar het is voor mij onmogelijk om 1 2 3 de hele winkel bommetje vol te investeren. Als de BODYWEAR eenmaal gaat lopen zal de collectie steeds uitgebreider worden. De winkel is in korte tijd helemaal verbouwd, op één hoek na. Als de vraag naar BODYWEAR toeneemt kan ook deze gevuld worden. Plannen malen volop in het koppie, maar eerst hard werken en hopen op veel klantjes.

***
SuperService

Voor alle merken BODYWEAR biedt La PéCule SuperService.
Sowieso, maar ook in geval van nood kun je terecht. Stel, een naaste is onverwacht patiënt, een ziekenhuisopname bijvoorbeeld?
Ik kan niet waterdicht garanderen dat het ten alle tijde mogelijk is, maar in principe kun je in voorkomende situaties ook buiten de reguliere openingstijden terecht voor het nodige ondergoed, pyjama’s, nachthemden, ochtendjassen. Schroom dan niet om de telefoon een paar keer achter elkaar over te laten gaan.

Wanneer mogelijk zal ik je zeker van dienst proberen te zijn,
Pauline.

At your service!