***

ALGEMENE VOORWAARDEN
WEBSHOP

Als je op deze website, Facebook of Instagram items voorbij ziet komen die niet in de webshop staan of andere vragen en/of opmerkingen hebt, kun je hier via de mail even naar informeren:
info@lapecule.nl

***

VERZENDKOSTEN 

Om reden dat La PéCule BODYWEAR geen multinational maar een kleine (gevoels)winkel met een verhaal is, zijn wij genoodzaakt om voor bestellingen onder de € 75,- verzendkosten in rekening te brengen. Deze hebben wij, ongeacht brievenbus- of pakketpost, wel gereduceerd:

voor Nederland: geen € 7,65 maar € 5,65 per pakket tot 10 kilo.
voor België: geen € 13,50 maar € 11,50 per pakket tot 10 kilo.

***
BEZORGING

Het streven is binnen 2 à 3 werkdagen.
Dit is mede afhankelijk van de openingstijden van de winkel; pakketten moeten vóór 17.00 uur bij de post zijn en de winkel sluit om 17.00 uur.

Mocht een item onverhoopt niet op voorraad zijn is het streven maximaal 7 werkdagen. Mocht dit niet mogelijk zijn vanwege niet tijdige aanlevering krijg je hierover een berichtje.

***
GARANTIE EN VOORWAARDEN

La PéCule BODYWEAR biedt uitsluitend gerenommeerde merken aan die hun sporen cq. kwaliteit reeds verdiend hebben. Alle items gaan in goede staat en zorgvuldig verpakt de deur uit. Derhalve kan geen garantie geboden worden.

Desondanks een klacht?
Altijd bespreekbaar via een mail naar
info@lapecule.nl

#SALE/ afgeprijsde items kunnen niet geretourneerd worden.
‘Intieme items’: niet afgeprijsd(e) ondergoed, lingerie en badmode kunnen, omwille van gewaarborgde hygiëne voor alle betrokkenen, alleen bij ons in de winkel geruild worden, mét persoonlijk advies en service.

***

***

PRODUCTINFORMATIE

Voorafgaand aan een bestelling kan per mail advies gegeven worden over maat, materiaal, kleur, model, combinatie, e.d.
info@lapecule.nl
Dat voorkomt zoveel mogelijk verkeerde keuzes en verwachtingen én voor ons beide ‘retourgedoe’ 😉

***

***

RETOURNEREN

Volgens de Wet Koop op Afstand heeft u uiteindelijk het recht om uw niet afgeprijsde bestelling, m.u.v. ‘intieme items’, terug te sturen binnen 14 dagen.

U dient de retourzending wel zelf te betalen ad. € 7,25/ € 13,50

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

Alles is ongedragen, smetteloos schoon en onbeschadigd,
wordt bij voorkeur in de originele verpakking verzonden
en de prijskaartjes zijn niet verwijderd.

Indien de retourzending hier niet aan voldoet  ontvangt u niet het volledige aankoopbedrag, maar maximaal de helft daarvan terug. U ontvangt het retourbedrag binnen 7 dagen nadat uw pakket door ons ontvangen is.

***

Weet Je Welkom bij La PéCule BODYWEAR!

***

***